Siden etableringen i 1988 har Carl C. Fon hatt en god utvikling av maskinpark, ansatte og oppdrag og i 2011 gikk vi inn i NCC konsernet for å styrke vår posisjon ytterligere i markedet. Å være en del av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsselskap har bidratt til utviklingen av Carl C. Fon.

Vi har en stor og moderne maskinpark bestående av gravemaskiner, hjullastere, dumpere, lastebiler, valser, høvel, doser og annet.

Vi tar alle typer oppdrag innen bygging, drift og vedlikehold av veg, grunnarbeid, vann- og avløpsanlegg, transportoppdrag med mer. Ingen oppgaver er for store eller for små, og vi påtar oss oppdrag for både offentlige og private kunder.

Ansatte hos Carl C. Fon har en ting til felles: Vi er problemløsere! Uansett utfordring, finner vi ut av det. Vi legger vekt på direkte og åpen dialog med kunden og har fokus på å løse ting der og da slik at kunden blir fornøyd.

Målet vårt er at Carl C. Fon skal være det beste valget for våre oppdragsgivere og bransjens mest attraktive arbeidsplass. Sjekk HER dersom du vil vite mer om våre tjenester eller HER dersom du vil vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss. 

Våre grunnverdier:

  • Ærlighet
  • Respekt
  • Tillit
  • Skaperevne

I Carl C. Fon tar vi helse, miljø og sikkerhet på alvor for våre medarbeidere og andre samarbeidspartnere. Det er og vil alltid være vårt viktigste fokus.