Jeg begynte som grunnarbeider i Carl C. Fon i 2006 uten noe anleggserfaring, og jobbet etter hvert som rørlegger og maskinfører før jeg ble stikningsassistent i 2011. Etter det har jeg jobbet innen stikningsavdelingen i selskapet og hovedsakelig med oppstart, oppfølging og dokumentasjon av VA-anlegg. I tillegg har jeg jobbet med oppfølging av maskinstyring.

I nyere tid har vi tatt i bruk drone som et verktøy i landmåling. Med bakgrunn som utdannet helikopterpilot, var det kanskje ikke så uventet at jeg fikk ansvaret for dronen i selskapet. Dette er et samarbeidsprosjekt som vi kjører sammen med NCC. Det er mange fordeler med å bruke drone i forbindelse med landmåling, blant annet at masseberegninger, fotodokumentasjon og måledata blir mer omfattende og nøyaktig og at det hele skjer mer tidseffektivt enn tidligere – en får bokstavelig talt et nytt perspektiv på ting!

Jeg trives godt i Carl C. Fon med mange gode kollegaer, et sosialt miljø og tryggheten i å jobbe i et seriøst firma. Her er det gode muligheter for å jobbe med spennende oppgaver og utvikle seg.